Var med när nästa raket tänds!

Portföljrapport vecka 4

Portföljrapport vecka 4

Introduktion

I dessa rapporter kan ni följa min portfölj under året. Anledningen till dessa inlägg är för att vara så transparent som möjligt med mina innehav i de olika bolagen jag skriver om. Dessutom är det ett bra sätt för mig att reflektera över min egen utveckling som aktiesparare.

Jag kommer reflektera utifrån mina egna åsikter och lärdomar jag dragit från vecka till vecka. Det kan vara allt ifrån en bok jag läst eller intressanta nyheter osv. Vi får se lite vad det utvecklar sig till. Huvudpunkterna för varje inlägg kommer iaf vara att presentera veckans resultat och vilka köp/sälj jag gjort.

Vecka 4

Innehav vid veckans start

Innehav inför vecka 4
Innehav inför vecka 4

Veckans avslut

Avslut vecka 4
Avslut vecka 4

Kommentarer

Det har inte blivit så värst många avslut denna veckan. Har återigen köpt aktier i Bravida och denna gången ska jag behålla dem (känns som ett väldigt stabilt bolag som knappt rört sig något under den dystra tiden på börsen).  Gjorde även några mindre inköp i Intuitive Aerial men där kommer jag nog bara vara kortsiktig. Sålde Zenergy pga de stora insiderförsäljningarna i bolaget (kommer gå in igen vid ett senare tillfälle när kursen dippat klart). Köpte även två lite större poster i Transtema som jag tycker har stor potential och är likt Bravida ett stabilt bolag.

Portföljfördelning efter avslut
Portföljfördelning efter avslut

Veckans resultat

Klarade precis blått denna veckan.
Klarade precis blått denna veckan.

Portfölj inför vecka 5

Innehav inför vecka 5
Innehav inför vecka 5

Kommentarer inför vecka 5

Smart Energy Sweden: I mitten av förra veckan handelsstoppades aktien och förhoppningsvis kommer orsaken ut nästa vecka.

Sensys Gatso: Förväntar mig inget speciellt under kommande vecka.

Interfox Resources: Kommer det inget avtal under kommande vecka så säljer jag mitt innehav.

Precise Biometrics: Förväntar mig inget speciellt under kommande vecka.

Transtema: Tycker Transtemas kurs borde gå upp till minst 12:- på grund av att det nya förvärvet som ska klubbas igenom 12 februari får teckna aktier till en kostnad av 12:-.

Intuitive Aerial: Förväntar mig inget speciellt under kommande vecka.

IVISYS: Läge sen det kom ut nyheter från IVISYS men kursen går varken upp eller ner.

Minesto: Likt IVISYS har det inte kommunicerats ut något intressant från Minesto på ett bra tag. Tydligen ska en kommunikatör nu vara anställd, vilket bör betyda fler PM och PR nyheter. Minestos twitterkonto publicerade iaf detta tweet för några dagar sedan. Ställde även en fråga om hur försöket gick, får se om jag får något svar 🙂

Bravida Holding: Förväntar mig inget speciellt under kommande vecka.

Stillfront Group: Förra veckan skrev jag att min riktkurs för Stillfront var 78:-. Kursen stannade på 82:- i fredags och under nästa vecka tror jag att vi säkert kan gå upp ytterligare några snäpp eftersom allt fler vill in inför släppet av det hypeade spelet Unravel.

Starbreeze: Har tagit lite stryk under denna veckan efter en 20%:ig uppgång under föregående vecka. Nu bör alla vinsthemtagningar vara klara och kursen kan fortsätta uppåt. Jag tror att vi stannar på runt 20:- kommande fredag.

Anoto GroupFörväntar mig inget speciellt under kommande vecka.

Raybased: Fortsatta insiderköp har fått kursen att rusa mot ATM. Skulle det ske ytterligare ett insiderköp under denna veckan tror jag att vi stannar på ATH. Dessutom bör det komma resultat från det första pilotprojektet.

Net Insight AB: Kursen har stått och stampat senaste veckorna och det känns som om alla sitter och väntar på Q4-rapporten.

Totalt 2016

Resultat efter v4 2016
Resultat efter v4 2016

Angående inlägg på bloggen

Kommer i fortsättningen inte skriva ut några potentiella inlägg inför kommande vecka eftersom det är svårt att veta om jag får tid över eller inte. Det tar cirka 4-10h att skriva ett inlägg beroende på företagets storlek osv (föredrar kvalitet istället för kvantitet). Målet är iaf att skriva minst en presentation varje vecka.

Lycka till nästa vecka!

Med vänliga hälsningar
Niclas Vestlund – Småbolagsraketer.se

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Senaste inlägget av Min portfölj

Ta mig Längst upp