Var med när nästa raket tänds!

Portföljrapport vecka 17

Introduktion

I dessa rapporter kan ni följa min portfölj under året. Anledningen till dessa inlägg är för att vara så transparent som möjligt med mina innehav i de olika bolagen jag skriver om. Dessutom är det ett bra sätt för mig att reflektera över min egen utveckling som aktiesparare.

Jag kommer reflektera utifrån mina egna åsikter och lärdomar jag dragit från vecka till vecka. Det kan vara allt ifrån en bok jag läst eller intressanta nyheter osv. Vi får se lite vad det utvecklar sig till. Huvudpunkterna för varje inlägg kommer iaf vara att presentera veckans resultat och vilka köp/sälj jag gjort.

Portfölj inför vecka 17

Veckans avslut

avslut vecka 17

Kommentar

Blev ett köp av Plejd och är även sugen på att öka i Raybased vilket säkert kommer ske nästa eller kommande vecka. Nästa vecka kommer jag har lite tid över så ska försöka mig på en presentation av Starbreeze eller Plejd.

Fördelning

Fördelning vecka 17

Veckans resultat

Resultat vecka 17

Portfölj inför vecka 18

Innehav inför vecka 17

Kommentarer

Sensys Gatso: Surt att när det väl kommer en order/kontrakt så ska det överklagas av en konkurrent….

“Det är nu en konkurrent som har överklagat tilldelningsbeslutet varpå undertecknandet av kontraktet har fördröjts.” – Avanza

Transtema: Kursen har stigit en hel del senaste månaden så tror det kommer stabilisera sig på denna nivån tills kurshöjande nyheter kommer.

Stillfront Group: Väljer att klistra in ett citat från VD:n Jörgen Larsson som beskriver 2015. Det alla väntar på nu är försäljningssiffrorna för Unravel som EA snart bör släppa!

2015 har varit ett mycket starkt år för Stillfront. Omsättningen ökade med 96% och underliggande EBITDA drygt femfaldigades. Den starka utvecklingen förklaras främst av en fantastisk tillväxt i spelet Call of War från Bytro, men även av god lönsamhet för Coldwood. Det konsekventa arbetet med att genomföra vår PLEX- strategi har givit fortsatt tillfredsställande resultat. Den positiva utvecklingen av vår verksamhet tillsammans med en mycket lyckad nyemission och börsnotering under fjärde kvartalet ger oss en väldigt solid plattform för fortsatt god utveckling 2016“, – Jörgen Larsson, VD.

Raybased: Tycker det har varit rätt tyst nu en period, kursen har tagit lite stryk pga detta så förhoppningsvis kommer det något nytt fint PM snart.

Oboya Horticulture: Har fått hintar om att det kommer ett nytt inlägg på redeye om Oboya så håll utkik!

Catena Media: Tuggar på rätt bra nu och tror kursen har mer att ge när fler får upp ögonen för bolaget.

Plejd: Vi får se på vilken nivå kursen stabiliserar sig utan några större nyheter.

Starbreeze: Det kom en köprek på Starbreeze från Investtechs vilket säkert bidrog till att den steg en aning. Nu väntar vi bara in releasen av Dead by daylight.

Årets resultat

Resultat 2016

Veckans tips

Alla som läser dessa inlägg kanske inte har twitter så mitt tips denna veckan är att skaffa ett twitterkonto. Det finns väldigt många börshajar som diskuterar börsen på twitter. Ni kan alltid ta en titt på några av de jag följer (följer alla som har något om börsen i bio).

Småbolagsraketer på twitter
Småbolagsraketer på Twitter

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Senaste inlägget av Min portfölj

Ta mig Längst upp