Var med när nästa raket tänds!

Portföljrapport vecka 16

Introduktion

I dessa rapporter kan ni följa min portfölj under året. Anledningen till dessa inlägg är för att vara så transparent som möjligt med mina innehav i de olika bolagen jag skriver om. Dessutom är det ett bra sätt för mig att reflektera över min egen utveckling som aktiesparare.

Jag kommer reflektera utifrån mina egna åsikter och lärdomar jag dragit från vecka till vecka. Det kan vara allt ifrån en bok jag läst eller intressanta nyheter osv. Vi får se lite vad det utvecklar sig till. Huvudpunkterna för varje inlägg kommer iaf vara att presentera veckans resultat och vilka köp/sälj jag gjort.

Vecka 16

Inför vecka 16

Veckans avslut

Finns tyvärr inga avslut att redovisa för vecka 16.

Kommentar

Jag hade gärna köpt mer av Plejd och Raybased men får vänta tills löning.

Fördelning

Veckans resultat

Resultat vecka 16

Portfölj inför vecka 17

Portfölj inför vecka 17

Kommentarer

Sensys Gatso: Har varit väldigt tyst från Sensys under första kvartalet av året men som jag förstått det är orderingången ganska skral under våren för att sen ta fart mot slutet av året. Kul att Lettland har valt Sensys kameror 🙂

“Enligt polisen visar mätningar att dödsolyckor och antal svårt skadade minskade med 20-30 procent på vägar med trafiksäkerhetskameror, när omkring 1.000 kameror satts upp. Det uppges spara 15-20 liv per år.” dn.se

Transtema: Aktien stod väldigt still och det kändes som jag kom in lite snett när jag köpte aktien till ett gav på 11,90 men var aldrig orolig och nu har de röda siffrorna bytts ut till blåa 🙂 Kul med ännu ett förvärv!

Stillfront Group:  Får vi se ett förvärv av något bolag som utvecklar mobilspel snart?

Raybased: Det har varit lite tyst om Raybased ett tag nu. Kursen verkar ändå ha stabiliserat sig på runt 17 men kan komma intressanta nyheter när som helst som får kursen upp till “all time high”. Här finns en ny relativt ny artikel om Raybased och Vitsippan.

Oboya Horticulture: Vad ska man säga? Fantastisk utveckling senaste månaden. Ska bli mycket spännande och läsa Q1 rapporten lite längre fram.

Starbreeze: Nu finns det äntligen ett releasedatum för Dead by daylight! Ser riktigt skoj ut, så ska nog testa det vid release 🙂

Catena Media: Finns inte så mycket att säga, det tuggar på rätt bra.

Plejd: Vill köpa mer men det är slut på kontot….

Veckans tips

Har tyvärr inget tips denna veckan 🙁

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Senaste inlägget av Min portfölj

Ta mig Längst upp