Vänder upp under vecka 20

Återigen en rörig vecka med tvära kasst upp som ner! Plug Power (+11 %) fortsätter plöja på även om Nasdaq har varit sur och visat fin styrka! Vi får se om detta håller i sig under nästa vecka med 🤩. Förutom Plug har Unity fått fin fart och bokför +8 % för veckan! Valde att syna Embracers rapport vilket var lyckat (+11 % för veckan) !

Gjorde även ett par dumma beslut under veckan vilket var att sälja av Cell Impact för att frigöra cash till att köpa kryptodippen. Planen var att köpa tillbaka dagen efter men Cell flög så blev att avvakta. Vi får se om det kommer nya ingångsläge framöver 🤦‍♂️. Med facit i hand skulle man släppt kryptocertifikaten dagen efter men höll ännu en dag och sålde i fredags men minimal vinst 🤷‍♂️. Verkar som det var rätt beslut just nu att sälja inför helgen iaf. Cleanspark har det tufft nu när BTC dyker men tycker den stått sig riktigt bra hittills iaf men vi får se kommande vecka om BTC fortsätter slaktas! 😩

Som ni ser har jag en ordentlig kassa och konsoliderat portföljen ordentligt inför nästa vecka och planen är att försöka skala lite på uppställ och köpa dippar framöver. Tror det blir en riktigt turbulent tid framöver 😅.

Följa gärna mig på Facebook , Twitter eller Instagram!

Med vänliga hälsningar
Niclas Vestlund/Småbolagsraketer.se

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.