Niclas_lowres

Namn: Niclas Vestlund
Bor: Linköping
Ålder: 35
Yrke: Software developer
Utbildning: Systemvetare
Andra hemsidor: www.sfipaddan.se

Varför startade jag Småbolagsraketer.se?

När jag startade mitt aktiesparande (2015-11-01) blev jag direkt intresserad av bolagen på de mindre listorna (som alla nybörjare). Problematiken är att det skrivs alldeles för lite om dessa bolagen i de större tidskrifterna. Det var/är helt enkelt svårt att hitta bra och relevant information för att kunna göra en så bra värdering/investering som möjligt. Självklart skrivs det en hel del i forum, Facebookgrupper, Twitter, bloggar och nyhetsidor. Det jag saknade var en samlingsplats där all relevant informationen från alla dessa medier presenterades på ett bra sätt. Dessutom slippa alla kommentarer som inte baseras på någon direkt källa eller grund. Jag sitter själv och lusläser alla dessa forumen dagligen så varför inte samla ihop informationen och dela med mig till andra på ett bra sätt?).

Varför följa nyheterna/inläggen som skrivs på Småbolagsrakter.se?

Alla nyheter som publiceras på Småbolagsrakter.se kommer att baseras på någon form av källa, det kan vara ett PM, Rapport osv. Personligen skriver jag aldrig mina egna åsikter om dessa inte kan styrkas genom en källa. Småbolagsraketer.se kommer sträva efter att vara så oberoende som möjligt (självklart är det svårt när man själv har aktier i vissa bolag men detta är enkelt kontrollerat under fliken Min portfölj).

Varför annonser?

Hade helst struntat i att använda annonser men hemsidan har sina utgifter, även om jag inte förväntar mig några större inkomster är förhoppningen att det iaf ska gå jämt ut.

Kontakta mig gärna om ni har några åsikter eller funderingar. Följ även gärna Småbolagsrakters facebooksida och twitter för de senaste nyheterna.