Var med när nästa raket tänds!

Investera i Bitcoin

Personligen har jag bara använt Coinbase och Binance för min kryptohandel. Som många andra var jag med på den förra vågen upp men även på vägen ner…Jag har fortfarande en positiv inställning till kryptovalutor och tror att de kommer ha en roll i framtiden, men i vilken form har jag ingen aning om. Tänker inte gå in på djupet vad Bitcoin eller kryptovalutor är utan mer ett kort informativt inlägg om Coinbase och Binance som jag använt.

Coinbase

Coinbase är nog det vanligaste stället att påbörja sin kryptoresa och är även en av de största kryptobörserna. Bra och användarvänlig design men har inte lika brett utbud av kryptovalutor som exempelvis Binance. Coinbase är ett bra alternativ om ni endast funderar på att köpa de större kryptovalutorna som Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin, XRP osv.

Använder du denna länk och köper exempelvis Bitcoin 100$ på Coinbase får du även 10$ gratis (även jag får 10$ så win/win).

Image result for coinbase
Förutom hemsidan har Coinbase en trevlig app
Översikten av portföljen på Coinbase
Coinbase PRO för de som vill tradea mer aktivt


Få upp till 50$ av XLM gratis på Coinbase

För att öka kunskapen om Kryptovalutorna på Coinbase har de startat ett program där man kan tjäna in olika kryptovalutor i utbyte mot att man gör olika lektioner. Jag har fyra “inivtes” kvar till Stellar (XLM). Ni kan alltid genomför lektionerna och sen “converta” era XLM till Bitcoin vid ett senare skede. Tryck här för att göra lektionerna på Coinbase (först till kvarn).


Binance

Binance som är världens största kryptobörs kan du inte köpa Bitcoin eller Etherium med kreditkort osv, utan det gör du på Coinbase för att sedan föra över (den kryptovaluta du köpt) till Binance. På Binance finns det mängder av kryptovalutor till skillnad mot Coinbase . Ta gärna en titt på Livecoinwatch.com för att få en förståelse för hur många andra kryptovalutor det finns, även kallade altcoins. Tjusningen med att köpa bland de mindre oupptäckta kryptovalutorna, är att de kanske har en betydligt större uppsida (flera 100 %) än exempelvis Bitcoin. Planerar du att börja med kryptovalutor skulle jag rekommendera dig att börja med Bitcoin. När du känner dig illräckligt bekväm kan du börja utforska de övriga kryptovalutorna (altcoins), som är förenade med betydligt högre risk än Bitcoin.

Är ni sugna på att ta er kryptohandel ett steg vidare använd gärna denna länk för att börja handla på Binance (referral).

Exempel på hur “basic” handeln ser ut på Binance

Bitcoin certifikat på Avanza/Nordnet

Självklart kan ni även handla med Bitcoin certifikat på Avanza (affiliate länk) eller Nordnet. Skapa ett konto om ni inte redan har det och sök på BITCOIN XBT

Disclamer

Avslutningsvis måste jag säga att detta är absolut ingen rekommendation att börja handla med kryptovalutor och det är troligtvis ännu högre risk än att handla med småbolagsaktier. Med det sagt skadar det ju inte att ha några kronor i Bitcoin för säkerhets skull 🙂

Följ gärna Småbolagsraketer på SharevilleFacebook eller Twitter

1 Comment

  1. Hej, tack för goda tankar kring hur man kan investera i kryptovalutor på ett bra sätt. Jag använder faktiskt också Coinbase för att handla Bitcoin/Ethereum. Det jag tycker ni missat i den här guiden är att man faktiskt kan få ränta på sin kryptovaluta via aktörer som Blockfi eller Celsius. Jag har skrivit om detta i ett inlägg där jag går igenom mitt upplägg. Kika gärna in och kommentera om ni tycker att något i mitt upplägg kan förbättras. Trevlig kväll! https://10arsplanen.blogspot.com/2021/01/min-guide-till-hur-man-koper-bitcoin.html

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Senaste inlägget av Resurser

Ta mig Längst upp