Exempel på hur jag tar position i aktier utifrån olika scenarier

När ska man köpa?

Många hör av sig till mig och undrar om det är försent att köpa X aktie som rusat på senare tid ?. I det fallet brukar jag oftast ge rådet att sprida dina köp över tid eller invänta en större dipp. Med detta inlägg vill jag ytligt beskriva de olika sätten jag använder mig av för att ta position i en ny intressant aktie. ⁣⁣

Det går att skriva väldigt mycket om alla exempel men väljer att hålla mig kort. Gillar ni detta inlägg kanske jag skulle kunna göra ett mer utförligt inlägg om alla scenarier separat längre fram. ??.⁣

Några exempel


Följa gärna mig på Facebook , Twitter eller Instagram!

Med vänliga hälsningar
Niclas Vestlund/Småbolagsraketer.se

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.