Missa aldrig en börsnyhet!

Denna lilla funktion visste jag inte om förens jag själv blev tipsad! 😀 Saknar verkligen en funktionen där man kan prenumerera på pressmeddelanden från olika bolag i Avanza appen (hoppas Avanza kan fixa det framöver). 👏. Detta tips fungerar iaf väldigt bra även om det kan bli en hel del notiser om bolagen skickar ut många telegram/pm med samma nyhet! 😅

Vill ni se inlägg som dessa direkt så rekommenderar jag er att följa min instagram där jag publicerar inlägg först.
Finns ingen avslutning här på hemsidan den är för Instagram 🙂

Följa gärna mig på Facebook , Twitter eller Instagram!

Med vänliga hälsningar
Niclas Vestlund/Småbolagsraketer.se

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.