Inzile

Bring Inzile on!

Kort om Inzile

Inzile är verksamma inom fordonsbranschen. Bolaget är en tillverkare och utvecklare av fossilfria, modulära transport- och servicelösningar, där utbudet består av lättare arbetsfordon som drivs på el. Kunderna återfinns inom varierande branscher och fordonen används runtom i större stadsmiljöer. Bolaget grundades under 2012 och har sitt huvudkontor i Västervik.

Reportage gjort av lokaltidningen Västervik: Ny elbilsfabrik i Västervik planerar nyanställningar (video i artikeln).

För mer information om Inzile rekommenderar jag att ni ser presentationen av bolaget nedan och vid ytterligare fördjupning läs prospektet inför börsintroduktionen (börsintroducerades 27 juni) som ni hittar här: https://inzile.com/app/uploads/Prospekt-Inzile-AB-190524.pdf

Inzile PRO4

Häftig video som presenterar PRO4

Presentation av Inzile - (2019-06-03)

Interjvu med Ragnar Åhgren VD Inzile

Lite mer ingående intervju med Ragnar Åhgren

Bring investerar i Inzile

Bring investerar 5 miljoner kronor i Inzile och har beställt totalt fem ellastbilar av Inzile i ett första skede.

“Investeringen i Inzile är strategiskt viktig för Bring

Thomas Tscherning, koncerndirektör Bring

“Investeringen i Inzile är strategiskt viktig för Bring, av flera anledningar. Elektriska arbetsfordon är en nischmarknad inom fordonsindustrin som väntas växa snabbt och det finns stora möjligheter till avkastning i en så expansiv sektor. Detta blir också ett viktigt steg i vår gröna omställning till fossilfria transporter”, säger Thomas Tscherning, koncerndirektör Bring och fortsätter.

“Vi har ett hållbarhetsmål om att bara använda oss av förnybara energikällor i fordon och fastigheter innan år 2025 och genom investeringen får vi möjlighet att både påskynda och påverka utvecklingen av eldrivna transportfordon. Vi har redan beställt flera fordon från Inzile som skräddarsys till våra behov.”

Källa: https://www.breakit.se/artikel/20490/bring-investerar-i-inzile-som-laddar-for-borsen

Disclamer

Vid tidpunkten för detta inlägg äger jag aktier i bolaget och detta inlägg ska inte ses som någon rekommendation utan gör alltid en egen analys innan investering sker.

Följ gärna Småbolagsraketer på SharevilleFacebook eller Twitter

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.