Var med när nästa raket tänds!

Portföljrapport vecka 18-21

Introduktion

I dessa rapporter kan ni följa min portfölj under året. Anledningen till dessa inlägg är för att vara så transparent som möjligt med mina innehav i de olika bolagen jag skriver om. Dessutom är det ett bra sätt för mig att reflektera över min egen utveckling som aktiesparare.

Jag kommer reflektera utifrån mina egna åsikter och lärdomar jag dragit från vecka till vecka. Det kan vara allt ifrån en bok jag läst eller intressanta nyheter osv. Vi får se lite vad det utvecklar sig till. Huvudpunkterna för varje inlägg kommer iaf vara att presentera veckans resultat och vilka köp/sälj jag gjort.

Nuvarande portfölj

 

Kommentarer

Oboya Horticulture: 

Bilder från stämman jag fick av @handlaren1 (här kan ni läsa hans inlägg på redeye om Oboya -http://www.redeye.se/aktiebloggen/oboya-horticulture-industries-b/aktietorgets-tysta-raket)

Raybased:

Länk till två artiklar där Raybased är med:

Transtema: Har börjat arbeta mot en listning på stockholmsbörsen!

Starbreeze: Händer mycket runt Starbreeze just nu när det gäller VR-satsningen.

Stillfront Group: Börsveckan gav Stillfront en köprek men tycker bolaget gör allt rätt den senaste tiden. Påbörjat arbete mot att byta lista, fått i uppdrag att göra Unravel 2, köper resterade del i Byro Labs osv!

Avslut

Skärmavbild 2016-05-29 kl. 16.39.48Kommentar:

Har tyvärr varit tvungen att sälja av en del av portföljen och kommer nog sälja lite till innan jag börjar fylla på igen. Har varit svårt att välja vilka aktier jag ska minska innehavet i osv. Valde iaf att sälja av mitt innehav i Plejd och Catena media motvilligt men tror övriga aktier har större potential kortsiktigt.

Fördelning

 

Resultat vecka 18-21

Skärmavbild 2016-05-29 kl. 16.28.53

Resultat 2016

Skärmavbild 2016-05-29 kl. 16.43.26

Förändring av portföljrapporten

Just nu har jag väldigt ont om tid vilket har gjort att portföljrapporterna blivit lidande. Framöver kommer jag förhoppningsvis varje vecka göra en kortare rapport med veckans resultat. Dessutom kommer jag göra en mer utförlig rapport vid varje månadsskifte och lägga lite mer krut på den.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Senaste inlägget av Min portfölj

Ta mig Längst upp