Var med när nästa raket tänds!

Presentation av InCoax Networks AB

Introduktion

Incoax Networks AB utvecklar lösningar för bredbandsuppkoppling med Gigabit-hastighet. Bolaget utvecklar produkter och lösningar för bredbandsanslutning över koaxiala nätverk baserade på MoCA Access. Verksamheten är baserad i Gävle och Malmö.

Bolagsintroduktion på under tre minuter

MoCA Access.

MoCA AccessTM 2.5 är en ny standard som möjliggör bredband med Gigabit-hastighet i det befintliga koaxiala nätverket, en marknadspotential om upp till 500 miljoner lägenheter i bland annat EU, Kina och USA enligt Bolagets bedömning. Standarden skapar förutsättningar för att hastigheter upp till 2,5 Gbps ska kunna uppnås.

InCoax utvecklar innovativa lösningar för bredbands- anslutningar med Gigabit-hastighet. InCoax tillhandahåller nästa generations smarta och hållbara nätverksprodukter och lösningar till världens ledande leverantörer av telekom- och bredbandstjänster. InCoax grundades år 2009 och är idag det första bolaget i världen som har tagit fram produkter och lösningar för bredbandsaccess över koaxiala nätverk baserat på MoCA Access.

Tidslinje

In:xtnd™

InCoax har sedan 2016 varit drivande vid utvecklandet av MoCA Access 2.5-standarden och är idag aktiv medlem och representerat i styrelsen för Multi- media over Coax Alliance (MoCA®) och Bolagets nya produktgeneration, In:xtnd, bygger på denna stan- dard varigenom bredband med Gigabit-hastighet möjliggörs. MoCA Access är en standard för främst flerfamiljshus och bygger på den etablerade och robusta standarden MoCA för hemmanätverk där över 270 miljoner enheter har levererats. En operatör kan med In:xtnd erbjuda sina kunder samma prestanda som med ber, till en bråkdel av kostnaden.

InCoax har sedan tidigare en bredbandslösning bestående av ett CLC-system och modem främst riktad till hospitality-kunder (exempelvis hotell), men har utvecklat en ny bredbandslösning som breddar kundbasen. Den nyutvecklade bredbandslösningen, bestående av både hård- och mjukvara, innefattar tre huvudsystemkomponenter:
• In:xtndTM Control.
• In:xtndTM Access.
• In:xtndTM Manage.

Intervju med VD inför listningen på First North (2018-12-07)

Presentation av bolaget på Stora aktiedagen i Stockholm (2018-11-27)

Listning på First North

Aktien handlades som högst till 19,60 kronor under morgonen men har sedan fallit snabbt till runt 10 kronor. Det innebär en halvering av kursen jämfört med teckningskursen på 20 kronor per aktie. Källa: Di.se

Kursutveckling sedan listningen på First North

Kursutveckling sedan listningen. Tog även med mina köp av aktien.

VD kommentarer till Q4 rapporten (2019-02-28)

Pressemedelanden i mars

Källor:

Mina innehav

Har du inte konto på Shareville (widgeten fungerar inte mobilversionen), läs gärna senaste portföljrapporten här istället: Min portfölj

Följa gärna småbolagsraketer på Facebook eller Twitter!

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Senaste inlägget av First North

Lucka 24: Ferroamp

Likt Quickbit och Inzile har jag haft ögonen på Ferroamp sedan börsintroduktionen

Lucka 22: Inzile

Kort om Inzile Inzile är verksamma inom fordonsbranschen. Bolaget är en tillverkare

Lucka 18: Toadman

Toadman är ett väldigt spännande bolag som växer kraftigt genom förvärv. Har

Lucka 17: Minesto

Likt Soltech (lucka 14) har jag ägt Minesto i omgångar under året,

Lucka 15: Zignsec

Kort om Zignsec ZignSec är ett teknikbolag. Bolaget utvecklar tekniska plattformar för
Ta mig Längst upp