NGV är tillbaka efter två veckors paus!

Planen var att ta en paus från USA ett tag efter den turbulenta tiden för 2-3 veckor sedan då jag sålde alla innehav där. Många missförstod att jag sålt allt och packat ihop ryggsäcken 😀. Behöll dock mitt stora innehav i Aker Horizons och allt eftersom veckorna gick dök USA börsen (Nasdaq) ner i källaren och tyckte att nu känns risk reward fantastiskt fin! Samtidigt tog jag beslutet att hantera NGV betydligt mer som en fond där jag kommer äga väldigt många fler bolag men också lägre belopp i alla bolag. Valde även att likvidera mina fonder för att satsa 100 % på NGV och ni kan se detta som starten på NGV 2.0 😀🙏. Just nu består NGV av 53 bolag men har span på ytterligare bolag men vill öka i vissa men även ha lite kassa (svåra beslut). 😀.

Som ni ser har jag även viktat ner i CLSK i fredags eftersom jag inte vill vara för tung i ett bolag och ville fylla på i fler bolag. Har absolut inget med att ja inte tror på bolaget (har hyfsad size fortf)🚀🙌😀

Håll utkik efter de separata inläggen om de olika segmenten jag kommer lägga ut inom kort!

Följa gärna mig på Facebook , Twitter eller Instagram!

Med vänliga hälsningar
Niclas Vestlund/Småbolagsraketer.se

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.