Var med när nästa raket tänds!

raybased

IoT bolaget Raybased erhåller en första order från Vasakronan

Raybased har fått en order från Vasakronan för trådlös temperaturstyrning. Ordern omfattar en större fastighet i Göteborgs centrum med kontors- och butiksytor fördelat på 7 våningar.

Installationen kommer att ske i slutet av året och görs i samverkan med Bravida.

Projektet innebär att Raybaseds system skall mäta temperatur, luftfuktighet och närvaro samt styra värme och kyla i samverkan med det SCADA system som idag finns i denna fastighet. Ordervärdet är på ca: 380 000 kr.

Lennart Olving, VD Raybased AB

“Denna affär visar på styrkan i Raybased produkter och system för storskaliga installationer i integration med en professionell fastighetsdrift. Vi är stolta över att Vasakronan, som Sveriges största fastighetsbolag, har valt Raybased produkter och ser fram emot ett fortsatt gott och utvidgat samarbete”.

asakronan Vasakronan är Sveriges största fastighetsbolag med ett fastighetsbestånd värderat till 121 miljarder kronor. Vasakronan äger, förvaltar och utvecklar centralt belägna kontors- och butiksfastigheter i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö och Lund.

” Vi på Vasakronan jobbar hela tiden för att effektivisera vår fastighetsdrift och sänka vår energiförbrukning genom att nyttja modern teknik. Raybased trådlösa produkter erbjuder en kostnadseffektiv fördel för utveckling av vår fastighet i Nordstan samt en god integration med våra befintliga fastighetssystem på Vasakronan. Vi ser med intresse framemot att utvärdera detta första projekt.” - Eric Eliasson, Teknisk förvaltare Vasakronan AB

Läs gärna presentationen av Raybased här: https://smabolagsraketer.se/presentation-av-raybased/

Källahttps://www.avanza.se

 

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Senaste inlägget av Spotlight

Lucka 21: Plejd

Plejd har jag mer eller mindre följt sedan strax efter IPO. Har

Lucka 20: Touchtech

Är väldigt imponerad av ledningen i Touchtech och framförallt VD Deniz som

Lucka 19: Insplorion

Kort om Insplorion Insplorion är ett miljöteknikbolag som med sin patenterade sensorplattform
Ta mig Längst upp