Var med när nästa raket tänds!

Sensys Gatso USA order

Sensys Gatso USA tilldelas kontrakt för hastighetssystem för skolzoner värt 32 mkr

Sensys Gatso Group, en global ledare inom trafiksäkerhetslösningar, har genom sitt amerikanska dotterbolag Sensys Gatso USA, tilldelats ett kontrakt med Pawtucket, Rhode Island, för managed services. I tjänsten ingår rödljusövervakning och hastighetssystem för skolzoner. Kontraktet värderas till cirka 32 miljoner kronor vilket motsvarar ca USD 3,5 miljoner under 5-årsperioden.

Sensys Gatsos rödljusövervakning

Pawtucket är den fjärde största staden i Rhode Island och är Pawtucket Red Soxs hemmastad, det mindre basebollaget som associeras med Boston Red Sox. Borgmästaren i Pawtucket och upphandlingsenheten var drivande i att få ett program godkänt av intressenter och kommunfullmäktige.

Invånarantalet i Pawtucket var 71,148 år 2010. Det är den fjärde största staden i delstaten. Wikipedia

Förväntas börja i januari 2019

Operatörstjänstprogrammet, managed services, förväntas börja i januari 2019 med kameror i skolzoner som tillämpar hastighetsbegränsningar under specifika tider, baserat på skolplanen. 2016 godkändes lagen om automatiserade hastighetssystem för skolzoner i Rhode Island, vilket möjliggör för kommunerna att installera kameror inom ett avstånd på cirka 400 meter från skolor i staten. Rödljuskamerorna kommer att placeras vid korsningar där trafikvolym och kraschstatistik motiverar det.

Andrew Noble, VD för Sensys Gatso USA.

Sensys Gatso är glada att samarbeta med Pawtucket City för att förbättra den allmänna säkerheten för barn i skolzoner. Denna speciella användning av övervakningskameror och det hårda arbetet hos lagstiftarna i Rhode Island - att få igenom sådana lagar - bör lovordas” -  Andrew Noble, VD för Sensys Gatso USA.

Följa gärna småbolagsraketer på Facebook eller Twitter!

Mina innehav

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Senaste inlägget av Marknadsplatser

Lucka 24: Ferroamp

Likt Quickbit och Inzile har jag haft ögonen på Ferroamp sedan börsintroduktionen

Lucka 22: Inzile

Kort om Inzile Inzile är verksamma inom fordonsbranschen. Bolaget är en tillverkare
Ta mig Längst upp