Var med när nästa raket tänds!

Raketfonder krossar index!

Utveckling sedan start

Investeringarna i fonderna på SAVR startade 2:a Mars och har löpande investerat 500-1500:- per vecka ?. Från 2:a Mars tills idag är OMXS30 -6,33% ? och mina fonder +8,82 % ?. Helt fantastiskt resultat tycker jag! Det visar att med rätt fonder går det att slå index med flertalet procent!?

Raketfonders fokus

? Green/cleantech. ⁣⁣⁣⁣⁣
? Ny teknik.⁣⁣⁣⁣⁣
? Gaming ⁣⁣⁣⁣⁣
⁣+ Fonder med fokus på småbolag (helst microcap).⁣⁣⁣⁣⁣
+ Fonder med specifikt fokus som guld mm⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣

Är ni intresserade av att slippa betala full avgift fondavgift? Öppna då gärna ett konto på SAVR genom min affiliatelänk så donerar ni en mindre summa till småbolagsraketer.se.

Alla raketfonder i storleksordning

Kommentar

Det känns som det inte är helt fel att äga en fond med exponering mot guld/bolag inom gruvindustrin. Guldpriset lär vara högt ett bra tag framöver pga corona men även andra orosmoment i marknaden.


Kommentar

Det är svårt att hitta fonder med exponering mot microcap men i den stundande coronakrisen, kan det vara bra att äga en fond vars största innehav är Getinge som helt klart gynnas av Covid-19.


Kommentar

Likt Öhman har plus småbolag en vinnare på coronakrisen som största innehav, nämligen EVO.


Kommentar

Tycker det är bra med diversifiering så en fond med fokus mot asien måste in! Tycker denna har väldigt attraktiva innehav i toppen som Alibaba, Tencent och Sony vilka ja tror kan gå bra framöver!


Kommentar

Global selektiv ger ett bra fokus mot fina stabila bolag i USA som Microsoft, Visa, Mastercard NVIDIA osv. Ett mycket bra komplement till de öviga fonderna.


Kommentar

Themantica har ett av mina favoritbolag Ferroamp som näst största innehav och i övrigt en intressant portfölj med fokus mot e-mobilitet och energilagring.


Kommentar

Finns inte så mycket att säga om Proethos förutom att den är klockren för någon som tror att klimatet är nästa stora megatrend. Fonden har dessutom tre bolag från mitt småbolagsindex som innehav (SaltX, Minesto, Seatwirl).


Kommentar

Självklart val av fond i en fondportfölj! Speciellt fokuset mot gaming är det som lockar med Tin Ny Teknik. Dessa kommer nog gynnas ganska mycket av att folk sitter hemma och spelar spel under coronapandemin.


Följa gärna mig på Facebook , Twitter eller Instagram!

Med vänliga hälsningar
Niclas Vestlund/Småbolagsraketer.se

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Senaste inlägget av Raketfonder

Raketfoner upp 10 %!

Raketfonder rivstartar verkligen under vecka ett! Största innehavet thematica rusar hela 18
Ta mig Längst upp