Var med när nästa raket tänds!

Raketfonder vecka 21

Raketfonder: Bioteknikfond in under vecka 21!

Investeringarna i fonderna på SAVR startade 2:a Mars och har löpande investerat 500-1500:- per vecka ?. Från 2:a Mars tills 25:e maj är OMXS30 -4,81 % ? och mina fonder +12,65 % ?. Helt fantastiskt resultat tycker jag! Det visar att med rätt fonder går det att slå index med flertalet procent!??⁣⁣⁣⁣.⁣

Nytt för denna veckan är att Öhman Microcap har åkt ut för en Bioteknikfond. Känner att jag gärna haft exponering mot det segmentet eftersom jag aldrig investerar i bio/medtech aktier. ⁣


Mina nuvarande fonder i storleksordning

SEB Bioteknikfond

BFG World Gold A2

Plus Småbolag Sverige Index

Amf aktiefond Asien Stilla Havet

Coeli Global Selektiv

Thematica - Future Mobility

Proethos fond

Tin Ny Teknik

Alla fonder äger jag på SAVR. Rabattsiffran uppe till höger på varje bild, symboliserar rabatten på avgiften i förhållande till Avanza och Nordnet. Klicka på bilden nedan och ta del av rabatten du med 🙂


Följa gärna mig på Facebook , Twitter eller Instagram!

Med vänliga hälsningar
Niclas Vestlund/Småbolagsraketer.se

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Senaste inlägget av Raketfonder

Raketfoner upp 10 %!

Raketfonder rivstartar verkligen under vecka ett! Största innehavet thematica rusar hela 18
Ta mig Längst upp