Mina “passiva” inkomster

De passiva intäkterna är upp ca 9,000:- sedan förra uppdatering och det beror till stor del av Premium Stories som ökar kraftigt (tack till alla som valt at prenumerera). 😍. Vid nästa uppdatering kommer jag även lägga till mina solceller som ändå enligt mig genererar en passiv intäkt (även om vissa inte håller med). Dessutom kommer jag börja bygga upp lite passiva intäkter genom utdelningar om än från låga nivåer. Vi får se om man kan komma på fler passiva intäkter längre fram 😀

Vill ändå poängtera att detta är innan skatt och övriga omkostnader/avgifter.
Följa gärna mig på Facebook , Twitter eller Instagram!

Med vänliga hälsningar
Niclas Vestlund/Småbolagsraketer.se

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.