Ca 50 st transaktioner under vecka 38!

Riktigt aktiv vecka igen! Som jag brukar vara när det skakar lite på börsen! Hatkärlek 😆 Fick uppskatta antalet lite eftersom Avanza uppdaterar just nu och alla transaktioner i september är tillfälligt borta….

✅ 20 stycken köp
❌ 30 stycken sälj 

Konsoldiering av portföljen fortsatte även under denna vecka för att förhoppningsvis optimera inför börsuppgång (men även för att ha bra fokus inför mer nedgång). Mer fördjupning till hur jag resonderar och motvieringar till mina köp/sälj publicerar jag i mitt veckobrev (premium kunder). 😀

Med vänliga hälsningar
Niclas Vestlund

NYHET: Premium Stories

50 % rabatt första månaden med koden “SM50”. Läs mer om premium stories här: https://provibe.io/vestlund

Följa gärna mig på Facebook , Twitter eller Instagram!

Med vänliga hälsningar
Niclas Vestlund/Småbolagsraketer.se

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.