Äntligen gröna siffror

Länge sen man såg grönt i småbolagsindex nu! Extra kul och intressant att det kom en vecka som denna där många småbolag tog mycket stryk! 👊

Har tagit in en ny jämförelse-fond vid namn Carnegie Micro Cap. Kanske inte direkt går att jämföra en fond med ett statiskt indext men ändå kul att mäta sin komposition. Det index jag jämför mig mest med är ändå First North 25 vilket mitt index spöar med hästlängder hittils 🥳.

Är botten satt nu i mitt index? 😀NYHET: Premium Stories

50 % rabatt första månaden med koden “SM50”. Läs mer om premium stories här: https://provibe.io/vestlund

Följa gärna mig på Facebook , Twitter eller Instagram!

Med vänliga hälsningar
Niclas Vestlund/Småbolagsraketer.se

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.