Var med när nästa raket tänds!

Raketportföljen med fonder, aktier och utdelningar!

Återstart av portföljen

Under februari månad behövde jag göra ett större uttag till olika renoveringar av fastigheterna. Detta i kombination med en större förlust i index-certifikatshandel 🤬(kommer aldrig mer handla med certifkat igen!) gjorde att portföljen likviderades 😔. Jag vet att min edge är att hitta undervärderade småbolag som genererar avkastning på kort (3-6 månader) som långsikt (flera år) och det är där mitt fokus ska vara 🙌👊.⁣⁣

Coronakraschen

”Turligt” nog kom ändå coronakraschen och merparten av de likvider jag hade kvar fanns inte i marknaden. Det har varit en turbulent tid men jag ville inte vara helt utanför marknaden så började köpa fonder (Raketfonder) och Xact Högutdelare under mars-april. Innehavet i fonderna och Xact kommer vara grunden i min nya portfölj men inte huvuddelen. Portföljen kommer fortsättningsvis fortfarande vara överviktad mot småbolagen.⁣🤩⁣

𝐏𝐨𝐫𝐭𝐟ö𝐥𝐣𝐞𝐧𝐬 𝐟ö𝐫𝐝𝐞𝐥𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐣𝐮𝐬𝐭 𝐧𝐮:⁣⁣

Småbolag: 36 %⁣⁣
Raketfonder: 35 %⁣⁣
Xact Högutdelare: 21 %⁣⁣
Likviditet: 8 %⁣⁣

𝐏𝐥𝐚𝐧𝐞𝐧 𝐥å𝐧𝐠𝐬𝐢𝐤𝐭𝐢𝐠𝐭:⁣⁣

Småbolag: 40 %⁣⁣
Raketfonder: 20 %⁣⁣
Xact Högutdelare: 20 %⁣⁣
Likviditet: 10 %⁣⁣

Min portföljstrategi och varför jag har en fördelning likt detta kommer i ett inlägg längre fram! Följa gärna småbolagsraketer på Facebook , Twitter eller Instagram så ni inte missar det inlägget.

Om det är oklart så är fördelas storleken på innehavet av hur stor ruta bolaget/fonden har.


Aktier

Vill ni börja spara/köpa aktier skapa ett konto hos Avanza genom min länk så doneras en mindre summa till småbolagsraketer.


Fonder

Läs gärna mer om mina fonder i följande inlägg: https://smabolagsraketer.se/raketfonder-krossar-index/

Själv handlar jag alla fonder på SAVR pga den lägre avgiften. Klicka här nedan för att skapa ett konto på SAVR.


Xact Högutdelare


Likviditet

Följa gärna småbolagsraketer på Facebook , Twitter eller Instagram!

Med vänliga hälsningar
Småbolagsraketer.se

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Senaste inlägget av Min portfölj

Portföljstrategi

Det är dags att testa en lite mer striktare portföljstrategi eftersom det
Ta mig Längst upp