Var med när nästa raket tänds!

Raketportföljen med fonder, aktier och utdelningar!

Återstart av portföljen

Under februari månad behövde jag göra ett större uttag till olika renoveringar av fastigheterna. Detta i kombination med en större förlust i index-certifikatshandel ?(kommer aldrig mer handla med certifkat igen!) gjorde att portföljen likviderades ?. Jag vet att min edge är att hitta undervärderade småbolag som genererar avkastning på kort (3-6 månader) som långsikt (flera år) och det är där mitt fokus ska vara ??.⁣⁣

Coronakraschen

”Turligt” nog kom ändå coronakraschen och merparten av de likvider jag hade kvar fanns inte i marknaden. Det har varit en turbulent tid men jag ville inte vara helt utanför marknaden så började köpa fonder (Raketfonder) och Xact Högutdelare under mars-april. Innehavet i fonderna och Xact kommer vara grunden i min nya portfölj men inte huvuddelen. Portföljen kommer fortsättningsvis fortfarande vara överviktad mot småbolagen.⁣?⁣

?????ö????? ?ö???????? ???? ??:⁣⁣

Småbolag: 36 %⁣⁣
Raketfonder: 35 %⁣⁣
Xact Högutdelare: 21 %⁣⁣
Likviditet: 8 %⁣⁣

?????? ?å?????????:⁣⁣

Småbolag: 40 %⁣⁣
Raketfonder: 20 %⁣⁣
Xact Högutdelare: 20 %⁣⁣
Likviditet: 10 %⁣⁣

Min portföljstrategi och varför jag har en fördelning likt detta kommer i ett inlägg längre fram! Följa gärna småbolagsraketer på Facebook , Twitter eller Instagram så ni inte missar det inlägget.

Om det är oklart så är fördelas storleken på innehavet av hur stor ruta bolaget/fonden har.


Aktier

Vill ni börja spara/köpa aktier skapa ett konto hos Avanza genom min länk så doneras en mindre summa till småbolagsraketer.


Fonder

Läs gärna mer om mina fonder i följande inlägg: https://smabolagsraketer.se/raketfonder-krossar-index/

Själv handlar jag alla fonder på SAVR pga den lägre avgiften. Klicka här nedan för att skapa ett konto på SAVR.


Xact Högutdelare


Likviditet

Följa gärna mig på Facebook , Twitter eller Instagram!

Med vänliga hälsningar
Niclas Vestlund/Småbolagsraketer.se

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Senaste inlägget av Min portfölj

Ta mig Längst upp