Var med när nästa raket tänds!

TopRight Nordic

Lucka 1: TopRight Nordic

Kort om TopRight Nordic

TopRight Nordic är specialiserade inom lösningar för ljusteknik. Verksamheten utgår idag ifrån tre affärsområden: Smart Glas, Bright Safety och Bright Attention. En stor del av produkterna används inom säkerhet för vägar där vardera affärsområde är inriktade mot flexibla glas, böjbar och stöttålig ljusteknik, samt animerade dekaler och övriga ljuspaneler.

Ljus och glas som skapar uppmärksamhet
 Ljuslösningar för trygghet och säkerhet
Glaslösningar som förvandlar ytor till t ex interaktiv exponering, levande skyltfönster eller flexibla interiörer

Presentation av TopRight Nordic

TopRight Nordics senaste rapport (Q3-2019)

VD ord

Anders Myrbäck VD TopRight Nordic

Under september påbörjades arbetet med att integrera förvärven av Ferm & Persson samt Visual Solutions i TopRight. Att förena långvarigt yrkeskunnande och tradition inom glas med SMART Glas och vårt sätt att arbeta ger oss nu helt nya möjligheter. Koncernen totala offertstock uppgår vid rapporteringsdatumet till 330Mkr. Vi går in i fjärde kvartalet med en orderstock på 53,6Mkr och den samlade kraften inom TD Light, Ferm o Persson samt Visual Solutions har nu samlats inom TopRight och det ger mersmak!


Vi har arbetat hårt med att öka vår leveransförmåga inom koordination- och projektledning för att klara alla typer av åtaganden, oavsett den normala, den komplexa eller den internationella leveransen. I september slutförde vi vår leverans till Polestar av de första Spaces till Beijing och Oslo.

Polestar (Polestar Performance AB) är numera ett helt eget bilvarumärke som härstammar från Volvo Personvagnars prestandabolag och varumärke, baserad i Göteborg, Sverige. - Wikipedia

En helhet där detaljerna har fått styra design och val av utrustning. Tillsammans med vår partner Special-Elektronik har vi kombinerat det senaste inom PRO-AV för att ge maximal upplevelse för en Polestar besökare. Förmågan finns för att klara nästa steg i deras utrullning.

Vårt arbete inom säkerhet har vi alltid sett långsiktigt på. Otaliga besök hos räddningstjänster, säkerhetsaktörer, och tillverkare av skyddskläder går sakta framåt. Vi är i en långt framskriden förhandling med en stor aktör inom trafiksäkerhet där målet är att utrusta samtliga medarbetare med vår Ljusteknik. Allt för att öka synbarheten och öka tryggheten för deras medarbetare. Vi hoppas naturligtvis att det blir ett genombrott för BRIGHT Safety!

Området SMART LED är ett skinande ljus i höstmörkret. Här bidrar en snabb ROI med väsentligt minskad energiförbrukning och bättre ljusförhållanden som ger mindre miljöpåverkan. Vi har lärt oss att lyckas är att våga prova nytt, lära oss av vad som gick fel och att ständigt sträva efter att bli bättre, detta ger oss kraft framåt till vår tillväxt.

Kort om aktien

Marknad: Nordic MTF

Börsvärde: 90 Msek

Börsutveckling i år: +22 %

Insynsköp/försäljningar 2019: Insynsköp finns från Styrelseledamot, COO Daniel Moström. Se belopp osv här: https://marknadssok.fi.se/

Analys av bolaget

Kunde inte hitta någon analys av TopRight Nordic

Personlig kommentar gällande TopRight Nordic

Har faktiskt aldrig ägt TopRight Nordic tidigare och fick nys om bolaget av en slump på Twitter när jag diskuterade Chromogenics (verkar lite i samma nisch när det gäller smarta glas). Läste då lite snabbt om bolaget och blev intresserad men vid den tidpunkten var jag all in i Chromogenics (dumt beslut i efterhand). Kan inte säga att jag är fullt påläst om bolaget ännu men bolaget har många spännande projekt ute och orders verkar rulla in. Äger bara en mindre bevakningspost i dagsläget men efter att ha läst Q3 rapporten planerar jag att öka.

Följa gärna småbolagsraketer på Facebook eller Twitter!

Källor:

https://toprightnordic.com/

Med vänliga hälsningar
Småbolagsraketer.se

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Senaste inlägget av Nordic MTF

Lucka 23: Quickbit

Har följt Quickbit sedan börsintroduktionen i somras och valde att ta en
Ta mig Längst upp