Ta del av unikt innehåll på Instagram

Planen är att “under promise and over deliver” 👊😎. Jag lägger redan enormt med tid på instagram och för att kunna motivera lite extra tid måste man iaf få en liten peng för besväret. Ni slipper ju sitta och scanna bolag och börsen hela dagarna/nätterna 😂

Vad ingår i premium stories?

  • Alla mina köp/sälj.
  • Nya bolag jag tar in på bevakning.
  • Intressanta nyheter/spaningar.
  • Förtur vid DM:s.
  • Ta del av mina bevakningslistor.
  • Följa min resa på nära håll.
  • Mycket mer var så säkra! 
  • Hittar alltid på nya intressanta saker som ni vet 😍

En mindre öl 🍻 i månaden så får ni massvis intressant om börsen rakt i handen. Om inte så får ni gärna signa upp för att sponsra lite 😉.

Hur påverkar det vanliga stories?

De som inte köper premium kommer inte direkt märka något i stories men missar de lite mer exklusiva sakerna. Det är lite win/win för jag kommer inte köra så mycket reklaminlägg (inte för jag kört något speciellt de senaste året).

Intresserad?

Klicka på bilden nedan eller på denna länk för att betala. Skicka sedan ett DM till mig på Instagram så lägger jag dig på den exklusiva listan.


Exempel på premium stories

Här är exempel på de första premium stories. Detta är ett levande projekt så det kommer bara förfinas och förbättras framöver!Följa gärna mig på Facebook , Twitter eller Instagram!

Med vänliga hälsningar
Niclas Vestlund/Småbolagsraketer.se

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.