NYHET: USA-INDEX

Har länge haft tankarna på ett USA-index som komplement till mitt svenska småbolagsindex som är baserat på en av mina småbolagskalendrar (julkalender). Tanken slog mig att varför inte göra ett index av min populära sommarkalender som baserades på USA-bolag.

Nu har inte direkt indexet baserats på bolag jag tror kommer ha störst avkastning i år utan mer intressanta bolag i sig, även om det finns guldkorn bland dessa 31 bolag! Vi får se lite hur jag enklast kan administrera detta index eftersom det startar mitt i året. Antingen får jag göra lite manuellt jobb eller så låter jag indexet starta från 2021:s start. Vi får se lite men kommer iaf löpande redovisa hur det går för indexet! Planen är även att 5 bolag kommer åka ur indexet per år och 5 nya ska tillkomma, precis som det är i mitt svenska småbolagsindex👏🥳

Får klura på detaljerna senare men nu kör vi! USA here we go! 🤩

Följa gärna mig på Facebook , Twitter eller Instagram!

Med vänliga hälsningar
Niclas Vestlund/Småbolagsraketer.se

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.