NEW GLOBAL VENTURES: Börjar lukta all time high

Mycket fin vecka för NGV även om det mest var Humble Group som levererade! 😍🙌Förutom Humble hade ZignSec ännu en stark vecka med ett fint avtal med Trustly som katalysator. Börjar känna mer och mer att mina svenska bolag känns än mer intressanta än bolagen i USA. Det känns inte riktigt som de svenska bolagen har fått en uppvärdering de förtjänar och kanske är lite mer rimligt värderade jämfört med hypeade USA?. 😎

Kommer nog kommande vecka köra lite sommarsize i Unity, Palantir och Plug Power men försöka behålla större size i CleanSpark som enlgit mig inte riktigt dragit ännu (mycket tack vare kräftgången för Bitcoin). Övriga har dragit fint sedan botten och även om jag skalat känns det vettigt att minska exponeringen lite. 🙏

Bland de svenska bolag börjar ZignSec verkligen imponera på mig med sina senaste avtal och förvärv. Tillsammans med Humble kommer de nog utgöra mina största innehav i sverige framöver med Sivers och Inzile som kryddor. 😅

Följ mig gärna på instagram för det senaste! https://www.instagram.com/niclasvestlund/
Följa gärna mig på Facebook , Twitter eller Instagram!

Med vänliga hälsningar
Niclas Vestlund/Småbolagsraketer.se

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.