Var med när nästa raket tänds!

Småbolagsraketers mål för 2019 - första kvartalet

I början av januari publicerade jag detta inlägg med målen för Småbolagsraketer för 2019. Nu är det dags att summera och revidera målen efter första kvartalet. Nedan är en sammanfattning av målen som noterades i början av året.

  • Totalt 85,000 sidvisningar
  • Annonsintäkter på 100:-/mån
  • Inleda ett samarbete
  • 500 följare på Facebook
  • 1500 följare på Twitter
  • Småbolagsportföljen får en avkastning på 25 %
  • Raketportföljen får en avkastning på 50 %

Totalt 85,000 sidvisningar

Målet att ha 85000 sidvisningar 2019 har jag insett kommer bli väldigt svårt att uppfylla. Småbolagsraketer.se har i snitt 3500 sidvisningar hittills under januari - mars. För att uppnå målet behöver snittet resterande månader öka till 8500. Målet står dock fortfarande kvar för helåret men ökar inte antalet sidvisningar i kvartal två kommer jag behöva göra en revidering. Det positiva är ändå att antalet sidvisningar första kvartalet detta året är 808 % bättre än samma kvartal 2018.

Annonsintäkter på 100:-/mån

Under kvartal ett har småbolagsraketer.se haft intäkter på 355:- vilket 18 % över målet!

Inleda ett samarbete

Har inte aktivt försökt inleda något sorts samarbete men har ni ett förslag kontakta mig gärna under fliken kontakt.

500 följare på Facebook

När målet skrevs hade småbolagsraketers facebooksida 201 följare. Detta har ökat till 241 st! En bit kvar till målet men 40 nya följare är inte fy skam de första tre månaderna utan någon direkt aktiv insats. Ska försöka öka antalet inlägg på facebooksidan och inte uteslutande dela samma innehåll som publiceras på småbolagsraketer.se. Målet att ha 500 följare 2019 står fortfarande kvar.

1500 följare på Twitter

Antalet följare på Twitter har ökat med 98 personer sedan 2:a januari vilket jag inte är helt nöjd med eftersom jag försökt få upp antalet följare genom att följa relevanta personer (alla med något om börsen/aktier i sin bio). Likt Facebook behöver jag bli aningen mer aktiv för att uppnå det utsatta målet. Målet att ha 1500 följare 2019 står fortfarande kvar.

Småbolagsportföljen får en avkastning på 25 %

Börjar närma mig årets mål med småbolagsraketers portfölj! Inledningsvis följde portföljen index (OMXS30), men under senaste veckorna har portföljen dragit ifrån. I dagsläget består portföljen av fyra bolag (ChromoGenics, Ferroamp Elektronik, InCoax Networks, SolTech Energy)som har potential att fördubbla sin aktiekurs under 2019. Väljer inte att revidera om målet uppåt förens nästa kvartal, eftersom en korrektion av börsens uppgång kan påverka mina innehav negativt.

Avkastning under årets första kvartal

Mina nuvarande innehav

Har du inte konto på Shareville (widgeten fungerar inte mobilversionen), läs gärna senaste portföljrapporten här istället: Min portfölj

Raketportföljen får en avkastning på 50 %

Fruktansvärt missnöd med utvecklingen av raketportföljen2019. Tog allt för höga risker för att uppnå målet på 50 %:s avkastning. Tyvärr krävs det höga risker för att uppnå en hög avkastning och detta kommer fortsätta under kvartal två. Portföljen består endast av ChromoGenics i dagsläget. Jag fortfarande att en 50 %:ig uppgång är möjlig även om starten inte alls har varit bra.

Avkastning under årets första kvartal

Följa gärna småbolagsraketer på Facebook eller Twitter!

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Senaste inlägget av Min portfölj

Ta mig Längst upp