Var med när nästa raket tänds!

Slutspel i småbolagskampen

Tack till alla som röstat i småbolagskapen på Twitter och Instagram (matcherna annonseras regelbundet där röstningen pågår i en hel dag). Det har nu dragit ihop sig för slutspel och första rundan i winners bracket har redan genomförts! För er som inte vet vad småbolagskampen är rekommenderar jag er att läsa introduktionsinlägget nedan.


Annons/Tips

Innan vi fortsätter tänkte jag bara tipsa om SAVR som tar bort upp till halva avgiften på många fonder! Exempelvis kostar min favorit Tin Ny Teknik 33 % mindre på SAVR än hos Avanza och Nordnet. Kommer ett inlägg om min fondraket lite längre fram men vill ni läsa finns info i detta instagram-inlägg: https://www.instagram.com/p/B_b4b-yDhw8/

Gör som jag handla med fonder på SAVR med stor rabbat på fondavgiften (klicka på bilden för att skapa konto gratis på 3 min (affiliate länk).

Småbolagskampen

Första omgången i winners bracket

Personligen tycker jag att det var många väntade resultat i första rundan av winners bracket. Det som kanske var en liten skräll var att Saxlund knep en vinst mot mer kända SaltX.


Nästa runda i winners bracket

Nu börjar det äntligen dra ihop sig ordentligt! Det börjar bli svårtippat men tror Minesto, Quickbit, Ferroamp och Soltech avancerar till runda 3. Ser fram emot att följa röstningen!


Första rundan i losers bracket

Det krävs två förluster i slutspelet för att åka ut och kanske får vi någon från losers bracket som tar hem det hela i slutet. Spontant känns det som bolagen som förlorade första rundan (Seatwirl, SaltX, Swedish Stirling och Touchech) kommer få det svårt i nästkommande matcher.


Slutspelsträdet

Här nedan kan ni se slutspelsträdet! Ni kan även följa slutspelet här: https://challonge.com/sv/4j9ibb2t


Följa gärna mig på Facebook , Twitter eller Instagram!

Med vänliga hälsningar
Niclas Vestlund/Småbolagsraketer.se

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Senaste inlägget av Resurser

Ta mig Längst upp