Var med när nästa raket tänds!

Raketfonder återhämtar sig fint

Slår fortfarande OMXS30

Investeringarna i fonderna på SAVR startade 2:a Mars och har löpande investerat 500-1500:- per vecka ?. Från 2:a Mars tills igår är OMXS30 +9,98 % ? och mina fonder +20,58 % ?. Helt fantastiskt resultat tycker jag! Det visar att med rätt fonder går det att slå index med flertalet procent!??⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Vill även tillägga att jag köpt fonderna regelbundet vilket sänker avkastningsprocenten ?⁣

Raketfonder återhämtar sig

Som ni ser i grafen gjorde raketfonder en liten dipp men har nästan återhämtat allt! Thematica är numera största innehavet och kommer nog förbli det framöver. Tycker fonden har helt rätt tänk genom att fokusera på mineraler för tillverkning av batterier (lithium). Med tanke på hur många batterier kommer kommer behövas framöver lär denna exponering blir fin! ??. Är annars mycket nöjd med de fonder jag har just nu, känns som helt rätt exponering med cleantech, teknik och guld. Denna veckan kommer jag även öka i alla fonder genom månadssparandet som sker vid löning ?⁣

Min avkastning i fonderna hittils

►Consensus småbolag +8,49 %⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
►Thematica Future Mobility +38,5 % ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
►Proethos fond +25,27 %⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
►Tin Ny Teknik A +41,32 %⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
► AuAg precius green +1,55 %⁣

Alla fonder i raketfonder

Minst till störst innehav.Gör som jag och spara på mycket av fondavgiften genom att handla era fonder på SAVR likt mig. Ni ser rabatten uppe till höger (på varje bild) på de fonder jag äger hos SAVR. Klicka HÄR eller på bilden nedan för att skapa ett konto på SAVR (tar 3 min) och titta in tjänsten iaf.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Senaste inlägget av Raketfonder

Raketfoner upp 10 %!

Raketfonder rivstartar verkligen under vecka ett! Största innehavet thematica rusar hela 18
Ta mig Längst upp