Var med när nästa raket tänds!

Ökar i Raketfonder!

Slår fortfarande OMXS30

Investeringarna i fonderna på SAVR startade 2:a Mars och har löpande investerat 500-1500:- per vecka ?. Från 2:a Mars tills igår är OMXS30 +6,89 % ? och mina fonder +19,25 % ?. Helt fantastiskt resultat tycker jag! Det visar att med rätt fonder går det att slå index med flertalet procent!??⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Vill även tillägga att jag köpt fonderna regelbundet vilket sänker avkastningsprocenten ?⁣

Raketfonder återhämtar sig

I fredags ökade jag kraftigt i Raketfonder för att vikta upp lite i fonderna framöver. Är lite osäker på vart marknaden ska men vill ändå ha hög exponering, så fonder passar fint. Kommer även ta in en fastighetsfond på måndag eftersom jag tror fastigheter står inför en comeback i höst! Förhoppningsvis hinner den komma med till nästa uppdatering ??.⁣

Min avkastning i fonderna hittils

►Consensus småbolag +9,89 %⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
►Thematica Future Mobility +29,16 % ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
►Proethos fond +25,22 %⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
►Tin Ny Teknik A +43,00 %⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
► AuAg precius green +0,42 %⁣

Alla fonder i Raketfonder

Minst till störst innehav.


Gör som jag och spara upp till halva fondavgiften på SAVR! Klicka på bilden nedan föra att skapa ett konto på några minuter.

Följa gärna mig på Facebook , Twitter eller Instagram!

Med vänliga hälsningar
Niclas Vestlund/Småbolagsraketer.se

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Senaste inlägget av Raketfonder

Raketfoner upp 10 %!

Raketfonder rivstartar verkligen under vecka ett! Största innehavet thematica rusar hela 18
Ta mig Längst upp