Var med när nästa raket tänds!

Raketfonder vecka 28

Raketfonder: ordentligt lyft under vecka 28

⁣Raketfonder på SAVR

Investeringarna i fonderna på SAVR startade 2:a Mars och har löpande investerat 500-1500:- per vecka ?. Från 2:a Mars tills igår är OMXS30 +2,1 % ? och mina fonder +20,19 % ?. Helt fantastiskt resultat tycker jag! Det visar att med rätt fonder går det att slå index med flertalet procent!??⁣⁣⁣⁣⁣⁣

Ordentligt lyft under vecka 28

Har inte haft tid att följa fonderna så noga under vecka 28 men de presterar väldigt bra och slår omx med några procent ?. Framöver kommer jag nog öka i min Asien fond eftersom jag tror Asien år på tur att uppvärderas, likt USA gjort under senare tid ?. Håll utkik på torsdagar då jag planerar att göra fondinlägg regelbundet ?⁣

Lycka till under vecka 29! ?⁣⁣

Min avkastning i fonderna hittils

⁣►SEB Bioteknikfond -1 %⁣⁣⁣⁣⁣
►PLUS Småbolag Sverige index +18,46 %⁣⁣⁣⁣⁣
►BFG World Gold A2 +7 %⁣⁣⁣⁣⁣
►AMF Aktiefond Asien Stilla havet +8,95 %⁣
►Coeli Global Selektiv +7,59 %⁣⁣⁣⁣⁣
►Thematica Future Mobility +36⁣⁣⁣⁣ % ⁣
►Proethos fond +17,83 %⁣⁣
►Tin Ny Teknik A +30,97 %⁣⁣⁣⁣

SAVR

Är ni likt mig intresserade av att slippa betala full avgift fondavgift?. Skapar ni ett konto genom SAVR så donerar ni 50:- till småbolagsraketer.se ?⁣⁣

Fonder i raketfonder

Slidesen är ordnade från minsta innehavet till största ??⁣⁣. ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣

SEB Bioteknikfond

Småbolagsfond

Globalfond
Asienfond

Guldfond

Klimatfond

Klimatfond

Teknikfond

Följa gärna mig på Facebook , Twitter eller Instagram!

Med vänliga hälsningar
Niclas Vestlund/Småbolagsraketer.se

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Senaste inlägget av Raketfonder

Raketfoner upp 10 %!

Raketfonder rivstartar verkligen under vecka ett! Största innehavet thematica rusar hela 18
Ta mig Längst upp