Var med när nästa raket tänds!

Raketfonder vecka 28

Raketfonder: ordentligt lyft under vecka 28

⁣Raketfonder på SAVR

Investeringarna i fonderna på SAVR startade 2:a Mars och har löpande investerat 500-1500:- per vecka 💰. Från 2:a Mars tills igår är OMXS30 +2,1 % 😱 och mina fonder +20,19 % 🕺. Helt fantastiskt resultat tycker jag! Det visar att med rätt fonder går det att slå index med flertalet procent!🚀🚀⁣⁣⁣⁣⁣⁣

Ordentligt lyft under vecka 28

Har inte haft tid att följa fonderna så noga under vecka 28 men de presterar väldigt bra och slår omx med några procent 👊. Framöver kommer jag nog öka i min Asien fond eftersom jag tror Asien år på tur att uppvärderas, likt USA gjort under senare tid 🙌. Håll utkik på torsdagar då jag planerar att göra fondinlägg regelbundet 👏⁣

Lycka till under vecka 29! 😁⁣⁣

Min avkastning i fonderna hittils

⁣►SEB Bioteknikfond -1 %⁣⁣⁣⁣⁣
►PLUS Småbolag Sverige index +18,46 %⁣⁣⁣⁣⁣
►BFG World Gold A2 +7 %⁣⁣⁣⁣⁣
►AMF Aktiefond Asien Stilla havet +8,95 %⁣
►Coeli Global Selektiv +7,59 %⁣⁣⁣⁣⁣
►Thematica Future Mobility +36⁣⁣⁣⁣ % ⁣
►Proethos fond +17,83 %⁣⁣
►Tin Ny Teknik A +30,97 %⁣⁣⁣⁣

SAVR

Är ni likt mig intresserade av att slippa betala full avgift fondavgift?. Skapar ni ett konto genom SAVR så donerar ni 50:- till småbolagsraketer.se 🙏⁣⁣

Fonder i raketfonder

Slidesen är ordnade från minsta innehavet till största 🏆🙌⁣⁣. ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣

SEB Bioteknikfond

Småbolagsfond

Globalfond
Asienfond

Guldfond

Klimatfond

Klimatfond

Teknikfond

Följa gärna småbolagsraketer på Facebook , Twitter eller Instagram!

Med vänliga hälsningar
Småbolagsraketer.se

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Senaste inlägget av Raketfonder

Ökar i Raketfonder!

I fredags ökade jag kraftigt i Raketfonder för att vikta upp lite
Ta mig Längst upp