Raketfonder: +14,48 % efter vecka 26

Raketfonder vs OMXS30

Investeringarna i fonderna på SAVR startade 2:a Mars och har löpande investerat 500-1500:- per vecka ?. Från 2:a Mars tills igår är OMXS30 -0,67 % ? och mina fonder +14,48 % ?. Helt fantastiskt resultat tycker jag! Det visar att med rätt fonder går det att slå index med flertalet procent!??⁣⁣⁣⁣

Månadssparande

Raketfonder stod still under vecka 26 likt OMXS30 även om det var lite svängigt i marknaden. Det automatiska månadssparandet vid löning om 500:- har skickats till de olika fonderna men har inte behandlats. ⁣?

Även om jag köper för minst 500:- i veckan har jag ändå en vissa summa som är satt som månadssparande i 5-6 olika fonder. På så sätt kommer jag alltid att minst köpa för 500-600:- i månaden om jag inte väljer att aktiv sätta in/köpa mer på SAVR. Rekommenderar alla att sätta upp ett mindre månadssparande i era favoritfonder.⁣ ?

Denna veckan ska jag försöka hitta en bra ny fond med uteslutande exponering mot stora bolag i USA ??. Planen är att byta ut Coeli Global Selektiv som har för lite fokus på USA. ⁣?

Min avkastning i fonderna hittils

►SEB Bioteknikfond -1,4 %⁣⁣⁣
►PLUS Småbolag Sverige index +13,54 %⁣⁣⁣
►BFG World Gold A2 -2,34 %⁣⁣⁣
►AMF Aktiefond Asien Stilla havet +6,89 %⁣⁣
►Coeli Global Selektiv +6,61 %⁣⁣⁣
►Thematica Future Mobility +27,78 %⁣⁣⁣
►Proethos fond +10,2 %⁣⁣⁣
►Tin Ny Teknik A +26 %⁣⁣⁣

Mina fonderFölja gärna mig på Facebook , Twitter eller Instagram!

Med vänliga hälsningar
Niclas Vestlund/Småbolagsraketer.se

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.