Var med när nästa raket tänds!

Raketportföljen: andelen småbolagsaktier ökar

Viktningen mot småbolagen har ökat från 47,5 % till 52 % sedan förra uppdateringen. Detta är en kombination av att vissa småbolag gått väldigt bra (Cell Impact ?) och att jag vaskat fram lite ytterligare kaptial som investerats i två nya intressanta småbolag (LED iBond & Cortus Energy). ?⁣

Imorgon kommer lönen och kommer avsätta en viss summa att köpa Xact högutdelare för. Förhoppningsvis kan jag lyckas vikta upp något. Dessutom har jag några småbolag jag gärna ökat min position i (vilka får ni se imorgon om det bjuds på bra ingångslägen). Månadens köp av Bitcoin kommer även ske och jag kommer sänka mitt gav något som det ser ut just nu?‍♂️. I övrigt är jag ganska nöjd med portföljens utveckling och framförallt att raketfonder har börjat leverera igen efter ett par veckors stiltje?. Nu hoppas vi på att mina största innehav Quickbit, TopRight och Ferroamp levererar kommande vecka!⁣?

Portföljens fördelning

Här tänkte jag löpande redovisa hur portföljens fördelning ändras vecka för vecka.

Förra uppdateringen

Småbolag 47,5 %⁣⁣⁣
Raketfonder 27 %⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣
Xact Högutdelare 22 %⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣
Coinbase 2,5 % ⁣⁣⁣⁣⁣
Likviditet 1 %⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣

Nuvarande fördelning

Småbolag 52 %⁣⁣⁣
Raketfonder 26 %⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣
Xact Högutdelare 20 %⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣
Coinbase 2 % ⁣⁣⁣⁣⁣
Likviditet 0 %⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣

Planen långsiktigt

Småbolag 40 %⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Raketfonder 25 %⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Xact Högutdelare 25 %⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Coinbase 5 %⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Likviditet 5 %⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Följa gärna mig på Facebook , Twitter eller Instagram!

Med vänliga hälsningar
Niclas Vestlund/Småbolagsraketer.se

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Senaste inlägget av Min portfölj

Ta mig Längst upp