Vätgas dyker men NGV går fortsatt upp

Mina största innehav inom vätgas inför vecka 06 var:⁣

𝐁𝐨𝐥𝐚𝐠 - 𝐕𝐢𝐤𝐭𝐧𝐢𝐧𝐠 - 𝐕𝐞𝐜𝐤𝐚 𝟎𝟔⁣
Plug Power, 17,9 %. -3,89 %⁣
Fusion Fuel, 14,2 %. -6,58 %⁣
HydrogenPro, 11 %. -16,22 %⁣

Valde att i fredags sälja av det sista jag hade i 𝐅𝐮𝐬𝐢𝐨𝐧 𝐅𝐮𝐞𝐥. Mitt resonemang är detta: ⁣
Tror verkligen caset kan bli väldigt bra och tyckte investors presentationen var bra. Varför sålde jag då? Värderingen är rätt låt för ett bolag i vätgassektorn men verkar inte som amerikanerna är så förtjusta i att ha bolag som ligger i EU? Dessutom fick jag inte något svar på mitt mail med lite basic frågor till ledningen (får man ju inte alltid men en bidrar lite). Jag är även redan riktigt tungt exponerad mot vätgas genom mitt stora innehav i Plug Power och ökade position i 𝐇𝐲𝐝𝐫𝐨𝐠𝐞𝐧𝐏𝐫𝐨. Tänkte lite att om jag ska välja mellan HYPRO och Fusion fuel känner jag att HYPRO är lite längre fram och risken är högre i Fusion fuel. En annan bidragande orsak är den dåliga omsättningen och enligt mig konstiga handeln i aktien. Håller bolaget på bevakning tillsvidare 😀💪💚⁣

Så hur lyckades NGV ändå gå med plus vecka 06?! 😂 Stor bidragande orsak var 𝐁𝐚𝐲𝐧 𝐆𝐫𝐨𝐮𝐩 (+21,62 %) och 𝐀𝐝𝐯𝐞𝐫𝐭𝐲 (+37,89) som rusade fint under vecka 06! 𝐓𝐏𝐈 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐨𝐬𝐢𝐭𝐞 (+12,65 %) har även gått bra likt 𝐀𝐤𝐞𝐫 𝐇𝐨𝐫𝐢𝐳𝐨𝐧𝐬 (7,71 %) som vaknade efter att ha dippat sedan IPO förra veckan 💪.⁣

Valde även att köpa tillbaka min position (sålde innan rapporten) och öka den i 🇺🇸𝐔𝐧𝐢𝐭𝐲. Dessutom tänkte jag bygga upp en position i 𝐏𝐚𝐥𝐚𝐧𝐭𝐢𝐫 igen men avvaktar rapporten på tisdag innan jag går in tyngre 😀👊.⁣

Följa gärna mig på Facebook , Twitter eller Instagram!

Med vänliga hälsningar
Niclas Vestlund/Småbolagsraketer.se

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.