NGV flyger över 100 % och har sin bästa vecka/månad hittills

Turbulent vecka

Denna veckan var nog den mest turbulenta jag upplevt sedan jag startade NGV konceptet! Gick in i veckan med rätt stor kassa (25 %) och väldigt tungt viktad i Plug Power (46 %) med tron att Plug skulle bygga vidare på förra veckans fina avslut! Med gud vad fel jag fick! Plug och övriga börsen dök som en sten! Valde under tisdagens massiva dipp att likviderna många av de mindre innehaven för att fokusera på ”core” innehaven som var Plug Power och Cleanspark. Onsdagen bjöd på lite andhämtning men under torsdagen var det fritt fall igen! Valde att likvidera hela portföljen under torsdagskvällen för att fundera på hur jag skulle hantera denna dipp (även stoppa blödningen lite). Vid den tidpunkten var nog portföljen -14 % för veckan och allt såg nattsvart ut! ⁣

Hur vänder man detta?

Funderade länge på hur jag skulle vända detta och insåg att jag iaf inte villa missa en eventuell återhämtning under fredagen. Valde då att köra in tungt i en Mini L Plug Power med en hävstång på 3 och resten är historia (se gärna separat inlägg om denna trade). ⁣

Köpte tillbaka det mesta

Klarade inte att stå helt likvid under fredagen för det finns en chans att detta var vändningen och nu när min trade gick så bra har jag lite utrymme för att dipp lite till om det skulle vara så 🙏👏. Har ändå hyfsat med likviditet för att köpa in lite fler innehav jag sneglar på men vi får se hur marknaden utvecklar sig 😎.⁣

Följa gärna mig på Facebook , Twitter eller Instagram!

Med vänliga hälsningar
Niclas Vestlund/Småbolagsraketer.se

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.