The perfect trade

Detta är nog min bästa trade i år sett till kronor iaf 🤩. Dock är jag mer bullish till Hyzon nu än när de var SPAC, så kommer inte sälja av i första taget 👏. Min position kan variera i storlek såklart men Hyzon kommer förbli ett långt innehav (om nu inte något oförutsett händer som gör att jag ändrar mig). Inget innehav är heligt utan de utvärderas löpande! 😀

💎Premium stories kunder har fått följa med på hela resan både upp som ner 😅. 

💎Joina du med 50 % rabatt med koden ”NV50” Länk: https://provibe.io/vestlund

Följa gärna mig på Facebook , Twitter eller Instagram!

Med vänliga hälsningar
Niclas Vestlund/Småbolagsraketer.se

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.