Stora förändringar i NGV

Tyvärr lyckades NGV inte gå upp i 5 veckor i rad 🤦‍♂️😀. Har gjort en del stora ändringar i portföljen och behållt mina ”highest conviction cases” och sålt av en del bolag jag fortf tror på. Väljer att skala ner och öka i exempelvis Humble som jag är riktigt bullish på rent fundamentalt och skulle det börja blåsa på börsen kan jag lätt ligga kvar i Humble ändå och känna mig trygg 😀. Har även valt att vikta ner i USA för behöver en lite lugnare sommar och det är så flödesstyrt (olika index/ETF:er) i USA). Går börsen ner i USA dras i princip allt ner och småbolagen går oftast ner lite extra 🤦‍♂️.

Dessutom körde jag in i princip allt jag hade i maj-dippen och valde att börja ta ner den hävstången det blev. Har även investerat en större summa i en pre-IPO i ett cleantech-bolag som planerar notering i Q3. 🤩👊. IPO portföljen krävde även lite kapital från NGV. 😅.

Vi får se om jag gör några nya större ändringar kommande veckor eller inte 👌🔥🤘
Följa gärna mig på Facebook , Twitter eller Instagram!

Med vänliga hälsningar
Niclas Vestlund/Småbolagsraketer.se

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.