START: 100,000 följare på 100 dagar

Dags att försöka inspirera lite fler än de 17,600 som följare konto just nu 😅. Jag känner lite att kontot har stannat av i tillväxt och att det är dags att ta det till nästa nivå 💥. 

Desto fler följare ju mer tid kommer jag lägga på att göra grymt content till er så det är lite en win/win. Jag är inte draperat på något sätt utan ser detta som en grymt rolig utmaning för mig men även ett sätt att testa olika strategier som jag kommer dela med mig av i regelbundna inlägg 👌. 

Tyvärr är nog tävlingar ett av sätten för att skaffa fler följare snabbt så det kommer ni få se mer utav framöver men kommer försöka hålla dem intressanta och om möjligt med små ”twists” 😅. Förutom tävlingar kommer jag försöka ta mitt innehåll till nästa nivå och erbjuda mer och bättre innehåll regelbundet framöver. Vi får se lite vad jag hittar på 😀. 

Följ gärna här: https://www.instagram.com/niclasvestlund/


Följa gärna mig på Facebook , Twitter eller Instagram!

Med vänliga hälsningar
Niclas Vestlund/Småbolagsraketer.se

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.