SPAC-banken likviderad i dippen!

SĂ„lt av mina SPAC:S

Min 𝐒𝐏𝐀𝐂-đ›đšđ§đ€ var tĂ€nkt som en bank tills det kom lite större dippar och denna veckan svĂ€ngde det rejĂ€lt sĂ„ valde att sĂ€lja av min SPAC-kassa tillfĂ€lligt (öka i lĂ„ngsiktiga innehav). Vi fĂ„r se nĂ€r jag köper tillbaka dem men kĂ€nner att stockpicking Ă€r vĂ€ldigt viktigt och att man verkligen har koll pĂ„ det man Ă€ger. Detta för att sitta kvar bekvĂ€mt Ă€ven nĂ€r det stormar pĂ„ börsen! ⁣

Tung i Fusion Fuel

😀. Som ni kan se Ă€r jag otroligt tung i Fusion Fuel just nu 😅. Kanske lite vĂ€l tung men tycker deras presentation i veckan var mycket bra (Ă€ven rĂ€tt lĂ„ngt vĂ€rderad jĂ€mfört med övriga inom vĂ€tgas) och gillar deras nytĂ€nkande teknik gĂ€llande elektrolyser mm. GĂ„r Fusion Fuel ($HTOO) upp i veckan fĂ„r jag nog sĂ€lja av en del iaf för aktien Ă€r vĂ€ldigt volatil 😬.

Contacts :: Fusion Fuel Green PLC (HTOO)

Hoppas att #Plug kan komma tillbaka under nĂ€sta vecka efter att Ă„terigen fyllt pĂ„ kassan 😎. De har cirka 4-5B dollar i kassan nu sĂ„ det kanske kommer nĂ„got intressant förvĂ€rv snart?⁣

Nöjd med veckan

I övrigt Àr jag ÀndÄ rÀtt nöjd med att endast backa -1,24 % pÄ en vÀldigt turbulent vecka, framförallt i USA. Vi fÄr se om $GME) och $AMC fortsÀtter rusa och skapa problem pÄ börsen!

Följa gÀrna mig pÄ Facebook , Twitter eller Instagram!

Med vÀnliga hÀlsningar
Niclas Vestlund/SmÄbolagsraketer.se

LĂ€mna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.