NGV fortsätter upp efter turbulent avslut

Fredagens dipp i USA förstörde en annars fin börsvecka 😀. Ska inte klaga när jag ändå slutade på plus men kunde bli betydligt finare siffror. Valde även att påbörja en större rekonstruktion av portföljen och återigen fokusera på lite mindre bolag för att ha större uppsida på kortare sikt men även vikta upp i mina finare case (enligt mig). Kommer att vikta ner lite i USA och fokusera mer på den nordiska marknaden (om tillfälle ges). Som ni ser har jag en betydande kassa inför vecka tre så hoppas det kan uppstå en del fina lägen 😎👏🙏.

Detta är första inlägget om NGV på hemsidan men ni kan se tidigare veckors inlägg på min Instagram. Kommer att publicera dessa även här framöver.

Följa gärna mig på Facebook , Twitter eller Instagram!

Med vänliga hälsningar
Niclas Vestlund/Småbolagsraketer.se

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.