Mitt hemmagym

Mitt hemmagym - ett projekt som aldrig tar slut!

Hemmagym eller biorum

Jag har alltid drömt om att ha ett biorum och ett hemmagym när jag någon gång köpt hus. När vi väl köpte vårt hus för tre år sen lyckades jag iaf förhandla mig till ett hemmagym ???. Vi får se om det blir något biorum längre fram ??….⁣

Ett eget hemmagym är extra bra att ha i coronatider även om det utnyttjas allt för sällan fortfarande. Dessutom är det nästan ett måste för att hinna träna lite som småbarnsförälder och fastighetsägare (alla renoveringsprojekt) ?. Dock föredrar jag nog att kombinera hemmagym med ”riktigt” gym för att det är svårt att få plats med alla redskap och övningar på liten yta ?⁣

Har planer att längre fram bygga något slags strongman/crossfitdel utomhus. Har en prefekt plats för detta men det är väldigt lågt prioriterat ?.⁣

Vad föredrar ni? Hemmagym eller biorum? ?⁣

Dubbelgaraget

Fick tilldelat detta utrymme i dubbelgaraget av sambon att bygga ett hemmagym. Först fick skåpen till vänster åka ut och vi skrapade även bort lite lösa delar på golvet.

Uppfräsching med enkla medel

Spackling, slipning och målning!

Blocketfynd

Här ser ni lite blocketfynd: Hantelställ, fria hantlar, ställbara hantlar, mindre skivstång med vikter, powerrack med olympisk skivstång, bänk och vikter 130 kg. Ni ser priser på slide 9:e

Projekt som aldrig tar slut

Gymmet är ett projekt som kommer byggas på och förändras vartefter (beroende på vilka fynd jag kan få tag i). Detta är hur gymmet såg ut efter den initiala renoveringen för 2 år sedan.

Traktordäck och remake

Fyndade dessa gamla solblekta vikter på facebook marketplace för 200:-. Gjorde en lite makover med en sprayburk röd färg och lite vit färg som blev över sedan renoveringen. Blev som nya! Traktordäcket fick jag gratis av en snäll bonde :)

Rep & kätting

Fler fynd! Någon reade ut dessa grymma rep för 150:- som jag snabbt högg på! Dessutom hittade jag en gammal kätting som fick en lite häftigare makover med svart sprayfärg.

Slutresultatet

Såhär ser det ut just nu!

Totala kostnader hemmagym

Avkastning hemmagym

Följa gärna mig på Facebook , Twitter eller Instagram!

Med vänliga hälsningar
Niclas Vestlund/Småbolagsraketer.se

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.