Raketfonder avslutar året på ATH!

Dags att sammanfatta raketfonders fina år! 2020 👏💪. Fondportföljen startades 2020-03-02 mitt i coronaraset 😅! Vändningen i marknaden startade inte förens 22 mars så raketfonder dök med marknaden till en början. Dock var summorna inte så stora till en början även om jag såhär i efterhand önskat att köpen var ännu större inledningsvis 👊😅.

Fokuset på fonderna är jag ändå otroligt nöjd med eftersom det varit ett år där teknik och cleantechfonder presterat otroligt bra! Just att ha fokuserade fonder är något jag kommer fortsätta med även under 2021! 🙌

Jag har svårt att se några större megatrender än teknik och Cleantech även under 2021. Den stora risken är väl att marknaden börjar rotera in i coronaförlorare igen och kommer därför öka i min hedge Länsförsäkringar fastighet A under första kvartalet 2021 😀. Hittar jag någon fin fond med fokus på Asien kanske jag även tar in den. 👊


Länk till Swedbank Robur Transion Energy A på SAVR.


Länk till länsförsäkringar fastighetsfond A på SAVR (affiliatelänk)


Länk till Consensus småbolag A på SAVR (affiliatelänk).


Länk till AuAg precious green A på SAVR (affiliatelänk).


Länk till Proethos på SAVR (affiliatelänk).


Länk till Tin Ny Teknik A på SAVR (affiliatelänk).


Länk till Thematica på SAVR (affiliatelänk).Gör som jag och spara upp till halva fondavgiften på SAVR! Klicka på bilden nedan föra att skapa ett konto på några minuter.


Följa gärna mig på Facebook , Twitter eller Instagram!

Med vänliga hälsningar
Niclas Vestlund/Småbolagsraketer.se

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.