NGV fortsätter starkt under 2021!

Den stora nyheten är att jag börjat parkera kapital i olika billiga SPAC:s. Istället för att ha en stor kassa redo för eventuella dippar låter ja den arbeta undertiden. Jag ser detta som ett litet experiment. Jag köper i princip uteslutande SPAC:s värda 10-12 dollar. En SPAC går inte under 10 dollar eftersom om teamet inte hittat något bolaget att ”mergea” med så får man tillbaka beloppet på 10 dollar. Jag tycker detta ”koncept” är rätt bra ”risk reward” för min kassa 😀. Ska göra ett mer utförligt inlägg om detta inom kort. 😀

Annars står vi inför en spännande vecka där Plug Power kommer med resultat och Fusion Fuel har virtuell investeraräff (kan bli fin trigger). Känner mig otroligt nöjd med portföljens komposition just nu även om ja behöver minska lite i Fusion Fuel som är lite av en swing/långt innehav just nu 😀.

Vad tycker ni om min SPAC ”banking” strategi?

Följa gärna mig på Facebook , Twitter eller Instagram!

Med vänliga hälsningar
Niclas Vestlund/Småbolagsraketer.se

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.