Nyfikna på de 11 nya bolagen i småbolagsindex 2021?

Förändringar i småbolagsindex

Har länge funderat på hur jag ska göra vid nyår gällande antalet och vilka bolag som ska ingå i småbolagsindex 2021 ??

Har nu bestämt att varje år kommer botten 5 åka ur småbolagsindex och 5 nya bolag kommer in. Inför 2021 valde jag även att utöka antalet bolag till 30 st för att det ska bli lika många som OMXS30 har. Med småbolagsindex vill jag visa att småbolag är minst lika bra att äga som stora bolag, bara man väljer rätt bolag och rätt mängd bolag ??.

OBS! De nya bolagen ingår inte förens vid nyår! Har inte direkt valt baserat på aktiekurs utan mer på bolag jag tycker är spännande ??.

Följ mig gärna på instagram!


Följa gärna mig på Facebook , Twitter eller Instagram!

Med vänliga hälsningar
Niclas Vestlund/Småbolagsraketer.se

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.